Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Τρόποι πληρωμής
11.01.2024.

Ποιες μέθοδοι πληρωμής μπορούν να χρησιμοποιηθούν; Μπορώ να πληρώσω σε δόσεις;

Υπάρχουν πολλές επιλογές για την πληρωμή των παραγγελιών σας.

- Μπορείτε να πληρώσετε για τις παραγγελίες σας με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες που εκδίδονται από VISA, MasterCard.
- Μπορείτε να πληρώσετε για παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν μέσω της υπηρεσίας «Αντικαταβολή» με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, μέσω των κινητών τερματικών POS των ταχυμεταφορών.

- Box Now Pay on the Go! Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και κατά την επιλογή τρόπου πληρωμής επιλέξτε Αντικαταβολή. Μόλις η παραγγελία σας φτάνει στο locker, θα λάβετε μήνυμα στο κινητό σας με link για την πληρωμή της παραγγελίας σας σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον. Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, ακόμα και όταν βρίσκεστε στο χώρο του locker. Με την εξόφληση ο κωδικός PIN ενεργοποιείται άμεσα και μπορείτε να τον πληκτρολογήσετε στο locker για να ανοίξει η θυρίδα και να παραλάβετε την παραγγελία σας.
- Μπορείτε επίσης να πληρώσετε τις παραγγελίες σας με μετρητά κατά την παράδοση στους υπαλλήλους της εταιρείας ταχυμεταφορών.

- Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο τρόπο πληρωμής που είναι η πληρωμή με Klarna. Σας επιτρέπει να πληρώσετε σε τρείς (3) άτοκες δόσεις με χρεωστική κάρτα! Δείτε περισσότερα εδώ : https://www.klarna.com/gr/exipyretisi-pelatwn/

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα