ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ „sport&bonus“

Η Sport Vision ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (ή Sport Vision Greece), (διεύθυνση: οδός 2ας Μεραρχίας αριθ. 3, Πειραιάς, Αττική, Ελλάδα, αριθ. μητρώου 153887207000, ΑΦΜ: GR 801301109) είναι ο διοργανωτής τους προγράμματος «Sport & Bonus» (εφεξής: το πρόγραμμα), ο εκδότης της κάρτας «Sport & Bonus» (εφεξής: η κάρτα) και ο διαχειριστής της βάσης δεδομένων με τα στοιχεία ταυτότητας όλων των εγγεγραμμένων χρηστών του προγράμματος.
Οποιοδήποτε πρόσωπο άνω των 18 ετών που είναι κάτοικος της Ελληνικής Δημοκρατίας μπορεί να συμπληρώσει ένα έντυπο πρόσβασης, είτε μέσω φυσικής παρουσίας ή μέσω του κινητού τηλεφώνου του, σε οποιοδήποτε από τα σημεία πώλησης ή ηλεκτρονικά μέσω του ιστότοπου https://www.sportandbonus.com/gr, ή να συμπληρώσει την αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα Sport & Bonus, για να γίνει μέλος του προγράμματος.


Υπογράφοντας το έντυπο αίτησης, παρέχοντας συγκατάθεση μέσω κινητού τηλεφώνου ή αποστέλλοντας την αίτηση για συμμετοχή, το πρόσωπο επιβεβαιώνει ότι συμφωνεί με όλους τους κανόνες του προγράμματος και ότι έχει λάβει γνώση της πολιτικής απορρήτου του προγράμματος.
https://www.sportandbonus.com/gr

Όλες οι υποχρεωτικές πληροφορίες στο έντυπο αίτησης ή στην αίτηση για συμμετοχή πρέπει να συμπληρώνονται και το πρόσωπο φέρει την ευθύνη για το αληθές και την ακρίβεια όλων των πληροφοριών που παρέχονται σε όλα τα έντυπα που σχετίζονται με τη χρήση της κάρτας.
Οι συνεργάτες του προγράμματος είναι όλοι νομικές οντότητες που υπογράφουν συμφωνία με τη Sport Vision Greece για την κοινή προώθηση του προγράμματος Sport & Bonus.
Η Sport Vision Greece διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει την κάρτα από κυκλοφορία ανά πάσα στιγμή και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, καθώς και να αλλάξει ή να ακυρώσει εντελώς τα στοιχεία του προγράμματος.


Η Sport Vision Greece θα ενημερώσει τον χρήση του προγράμματος με κατάλληλο τρόπο σχετικά με τυχόν αλλαγές στους κανόνες ή στους συνεργάτες του προγράμματος.
Μπορείτε να δείτε τους τρέχοντες κανόνες και τη λίστα συνεργατών του προγράμματος στη διεύθυνση www.sportandbonus.com.
Αν ο χρήστης του προγράμματος χρησιμοποιήσει την κάρτα μετά τη δημοσίευση των αλλαγών, σημαίνει ότι συμφωνεί με αυτές.


Η βασική κάρτα δεν δύναται να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο από εγγεγραμμένο χρήστη του προγράμματος, η υπογραφή του οποίου βρίσκεται στη δήλωση πρόσβασης ή ο οποίος έχει συναινέσει μέσω του κινητού του τηλεφώνου κατά την εγγραφή.
Οποιοδήποτε πρόσωπο μπορεί να εγγραφεί στο πρόγραμμα μόνο μία φορά και να έχει μόνο μία βασική κάρτα.

Η Sport Vision Greece και οι συνεργάτες του προγράμματος διατηρούν το δικαίωμα να επαληθεύσουν την ταυτότητα του κατόχου της κάρτας ανά πάσα στιγμή.
Η λίστα των τρεχόντων συνεργατών και η λίστα επιλεγμένων σημείων πώλησης όπου το πρόγραμμα είναι έγκυρο, η μέθοδος εγγραφής, η συλλογή πόντων και οι παροχές του προγράμματος είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.sportandbonus.com ή στα σημεία πώλησης των συνεργατών του προγράμματος.
http://www.sportandbonus.com
Για να λάβουν πόντους ή να χρησιμοποιήσουν κάποια από τις παροχές του προγράμματος, τα μέλη είναι υποχρεωμένα να επιδείξουν την κάρτα στο προσωπικό της Sport Vision Greece ή στον συνεργάτη του προγράμματος όπου εκτελείται η συναλλαγή.
Δεν είναι δυνατό να προσθέσετε πόντους σε ένα μέλος εκ των υστέρων.
Η Sport Vision Greece διατηρεί το δικαίωμα να χορηγήσει, να τροποποιήσει και να ακυρώσει τις παροχές του προγράμματος κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια.
Μετά από κάθε αγορά στα καταστήματα των συνεργατών του προγράμματος, τα μέλη κερδίζουν 1 πόντο για κάθε 1 ευρώ που ξόδεψαν.

Οι πόντοι που κερδίζονται κατά τις ηλεκτρονικές αγορές των χρηστών, προστίθενται στον λογαριασμό τους 30 ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.
Κάθε πόντος που κερδίζεται, ανάλογα με την τρέχουσα κατάσταση του μέλους, μετατρέπεται σε ποσό έκπτωσης 5, 8, 10 ή 12 λεπτών του ευρώ για την επόμενη αγορά και καταγράφεται στην κάρτα Sport & Bonus.

Αν ο χρήστης του προγράμματος έχει συλλέξει από 0 έως 119 πόντους, κάθε 1 πόντος αντιστοιχεί σε 0,05€ έκπτωση στην επόμενη αγορά.
Αν ο χρήστης του προγράμματος έχει συλλέξει 120-249 πόντους, 1 πόντος αντιστοιχεί σε 0,08€ έκπτωση στην επόμενη αγορά.
Αν ο χρήστης έχει συλλέξει 250-499 πόντους, 1 πόντος αντιστοιχεί σε 0,10€  έκπτωση στην επόμενη αγορά.
Αν ο χρήστης έχει συλλέξει πάνω από 500 πόντους, 1 πόντος αντιστοιχεί σε 0,12€ έκπτωση στην επόμενη αγορά.


Για παράδειγμα: ένα μέλος που έχει συλλέξει 300 bonus πόντους, κάνει συναλλαγή τελικής αξίας 100€, αυτό σημαίνει ότι έχει κερδίσει 100 πόντους και 10€ έκπτωση bonus για την επόμενη αγορά (100 πόντοι με αξία 0,10€ ο πόντος).
Αν το ποσό του επόμενου λογαριασμού του είναι, για παράδειγμα, 136 ευρώ, θα μειωθεί κατά 10 ευρώ και θα πληρώσει 126 ευρώ σύνολο.
Οι πόντοι που συλλέχθηκαν σε μια αγορά ακυρώνονται μετά από ένα έτος (365 ημέρες).


Η προθεσμία για χρήση της έκπτωσης στην κάρτα είναι μέχρι 6 μήνες από τη χρονική στιγμή της μετατροπής τους (από την αγορά μέσω της οποίας συλλέχθηκαν).
Σε περίπτωση υπέρβασης του εν λόγω χρονικού ορίου, το υπόλοιπο του μπόνους διαγράφεται υπέρ της Sport Vision Greece.


Αν ο χρήστης του προγράμματος έχει συλλέξει περισσότερους από 2000 πόντους, μπορεί να λάβει άλλα κίνητρα πωλήσεων.
Οι παροχές (κίνητρα πωλήσεων) του προγράμματος δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες παροχές που ισχύουν στις εγκαταστάσεις πωλήσεων της Sport Vision Greece και των συνεργατών του προγράμματος.
 

Σε περίπτωση ακύρωσης του προγράμματος, όλο το ποσό της έκπτωσης σε ευρώ που έχει συλλεχθεί προηγουμένως θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός 30 ημερών από την ανακοίνωση της ακύρωσης του προγράμματος.


Δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή των bonus πόντων που συσσωρεύονται στην κάρτα με μετρητά.
Ο χρήστης του προγράμματος έχει επίσης τις ακόλουθες παροχές:
Έκπτωση με την κάρτα Sports & Bonus - προϊόντα, η τιμή των οποίων μειώνεται με την κάρτα Sport & Bonus, Δώρα με την κάρτα Sport & Bonus - προϊόντα με τα οποία λαμβάνονται τα δώρα που υποδεικνύονται εμφανώς.
Σε περίπτωση αγορών με χρήση δωροκάρτας, κουπονιού ή ηλεκτρονικού κουπονιού, ή σε περίπτωση πληρωμής για αγαθά μέσω του λογαριασμού, δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν οι παροχές τους προγράμματος.


Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας, ο χρήστης του προγράμματος είναι υποχρεωμένος να μπλοκάρει την κάρτα μέσω του διαδικτυακού λογαριασμού χρήστη του, ή να αναφέρει την εξαφάνιση της κάρτας στο δωρεάν τηλεφωνικό κέντρο εντός 24 ωρών από την κλοπή της κάρτας, οπότε και η κάρτα θα μπλοκαριστεί προς αποτροπή τυχόν κατάχρησης.
Αν ο χρήστης του προγράμματος έχει συλλέξει πόντους στην απολεσθείσα κάρτα, η Sport Vision Greece θα μεταφέρει τους συλλεχθέντες πόντους από την απολεσθείσα κάρτα σε μια νέα κάρτα, κατόπιν αίτησης του χρήστη του προγράμματος.

Αν ο χρήστης του προγράμματος δεν αναφέρει την απώλεια της κάρτας, η Sport Vision Greece δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν κατάχρηση και απώλεια πόντων.
Ο χρήστης του προγράμματος έχει το δικαίωμα να αλλάξει τα δεδομένα που υποβλήθηκαν προηγουμένως από τη Sport Vision Greece και να ακυρώσει τη συμμετοχή στο πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή μέσω του διαδικτυακού λογαριασμού χρήστη.


Ο χρήστης του προγράμματος έχει επίσης το δικαίωμα να ακυρώσει τη χρήση της κάρτας καλώντας το δωρεάν τηλεφωνικό κέντρο, με επιστροφή της κάρτας στον εκδότη.
Η κάρτα παύει να είναι έγκυρη από τη στιγμή που η Sport Vision Greece θα λάβει την ειδοποίηση ακύρωσης και την επιστροφή της κάρτας, ενώ η Sport Vision Greece είναι υποχρεωμένη να διαγράψει τα δεδομένα του χρήστη του προγράμματος από τη βάση δεδομένων.
Η Sport Vision Greece μπορεί, κατά την αποκλειστική διακριτική της ευχέρεια και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, να αποκλείσει οποιονδήποτε χρήστη από το πρόγραμμα.
Η Sport Vision Greece είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει τον χρήστη του προγράμματος για τον αποκλεισμό, αλλά δεν είναι υποχρεωμένη να εξηγήσει την εν λόγω απόφαση στον σχετικό χρήστη.
Αν ο χρήστης του προγράμματος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις παροχές που έχει κερδίσει λόγω τεχνικών προβλημάτων, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email στο infogr@sportandbonus.com

Τυχόν μη εξουσιοδοτημένη αντιγραφή, αναπαραγωγή ή κατάχρηση της κάρτας θα τιμωρείται σύμφωνα με τους νομικούς κανονισμούς.