Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Άλλες ερωτήσεις
11.01.2024.

Προστατεύονται τα προσωπικά μου δεδομένα;

Η Sport Vision ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε., μέσω του «www.buzzsneakers.gr», μεριμνά για την προστασία των προσωπικών δεδομένων του Πελάτη, τα οποία έγιναν γνωστά με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας υποβολής αίτησης εγγραφής στον ιστότοπο και αγοράς. Η υποχρέωση αυτή παύει να ισχύει εάν ο Πελάτης έχει παράσχει λανθασμένα δεδομένα.
Σε συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία και τις ρήτρες των παρόντων Γενικών Όρων και Προϋποθέσεων, η Buzz Sneakers μπορεί να χρησιμοποιήσει τα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη αποκλειστικά και αποκλειστικά για τους σκοπούς που προβλέπονται στη σύμβαση.
Η Buzz Sneakers, μέσω του «www.buzzsneakers.gr» έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για την προσφορά αγαθών ή/και υπηρεσιών στον Πελάτη, για προωθητικές ενέργειες, αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων, συγχαρητήρια, διοργάνωση κληρώσεων, ερωτήματα, για στατιστικά και κάθε άλλο νόμιμο σκοπούς, εκτός από περίπτωση ρητής διαφωνίας του ίδιου, αποστέλλονται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: online.support@buzzsneakers.gr
Με την εγγραφή του στη διεύθυνση www.buzzsneakers.gr, ο πελάτης συμφωνεί να λαμβάνει προσωπικά μηνύματα σχετικά με προσφορές και τρέχουσες προσφορές στη διεύθυνση email του, τα οποία εισήγαγε κατά την εγγραφή του. Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιθυμεί να λαμβάνει διαφημιστικά μηνύματα, μπορεί να ακυρώσει τη συνδρομή του μέσω ενός ειδικού ενσωματωμένου συνδέσμου διαγραφής που περιέχεται σε κάθε διαφημιστικό μήνυμα.
 

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα