Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Back to school
26.08.2022.

COOL SKATER BOYS WEAR VANS

Γεια χαρά,

 

Για όσους δεν με ξέρουν – το όνομά μου είναι Marko Bursać και είμαι ένας αμετανόητος φαν του skateboarding. Ασχολούμαι με το άθλημα 8 χρόνια τώρα, και ξεκίνησα μόλις έγινα 19. Αν ακόμα αναρωτιέσαι αν είναι πολύ αργά να αρχίσεις να ασχολείσαι με κάτι, σου απαντάω με σιγουριά ότι δεν είναι. Απλούστατα τα καλύτερα πράγματα σου συμβαίνουν όταν είσαι έτοιμος για αυτά. Το ίδιο συνέβη και σε εμένα. Στην αρχή αναρωτήθηκα αν είναι πολύ αργά να αρχίσω το skateboard, αλλά με τον καιρό κατάλαβα ότι δεν ήταν. Κατάφερα να ξεπεράσω τον φόβο μου για το άγνωστο και να ξεκινήσω μια τελείως νέα και πολύτιμη εμπειρία. Τώρα συμμετέχω σε πολλούς τοπικούς και διεθνής διαγωνισμούς, και σε αρκετούς έχω πετύχει πολύ καλά αποτελέσματα.

Αγαπάω την κουλτούρα του skate λόγω της αίσθησης ότι ανήκεις, ανεξάρτητα από το από που έρχεσαι, τι φύλο είσαι ή τι ηλικία έχεις – αν είσαι φαν του skateboarding και όλων που πάνε μαζί του, θα ταιριάξεις χωρίς πρόβλημα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να σε ωθεί η αδρεναλίνη και να είσαι έτοιμος να δίνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό.

 

Για αυτό δίνω ειδική προσοχή στην επιλογή των παπουτσιών για skate. Συνήθως είναι Vans ή Nike SB, διότι είναι μοντέλα ειδικά σχεδιασμένα για την σανίδα. Για εμένα είναι σημαντικό να έχουν ίσια και σταθερή σόλα και να είναι φτιαγμένα από ανθεκτικό suede δέρμα. Δεν κρύβω ότι τα Vans είναι τα αγαπημένα μου. Από όλη την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα, και αφού δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο, θα προσπαθήσω να σας πω γιατί μου αρέσουν τα sneakers αυτού του brand.

Κάθε φορά που τα φοράω, εντυπωσιάζομαι από την αίσθηση που μου δίνουν στην σανίδα, ακόμα και σε μεγάλες διαδρομές. Η άνεση είναι κάτι που κάθε skater χρειάζεται, και τα Vans sneakers δίνουν ακριβώς αυτό. Με το πάτημά τους που έχει μεγάλη επιστροφή ενέργειας και μειώνει την κόπωση του πέλματος, μπορώ να γυρνάω στην πόλη με την σανίδα μου και να κυριεύω τα skate parks όλη μέρα. Ή και την νύχτα. Είναι ανθεκτικά, σταθερά και κρατάνε πολύ καιρό. Αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η αισθητική τους – έχουν ένα απλό και κλασικό look που τονίζεται από την αυθεντικό τους στυλ. Οι λεπτομέρειες στο πάνω μέρος των παπουτσιών είναι κάτι για το οποίο έχουν γίνει γνωστά. Δεν μπορείς να τα φορέσεις χωρίς να σε προσέξουν.

Συνήθως τα συνδυάζω με ένα άνετο Vans hoody και με σορτς με pattern σκακιέρας που έγιναν δημοφιλή παγκοσμίως σε πολύ λίγο χρόνο. Ταιριάζουν εύκολα στον δικό μου ορισμό του στυλ, το οποίο συχνά σημαίνει φαρδιά ανοιχτόχρωμα jeans ή μαύρο παντελόνι και oversized κοντομάνικο. Τα φοράω σε κάθε περίσταση και μπορώ να πω ότι αυτά τα sneakers κάνουν για τα πάντα –για skateboarding, για εξόδους αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν ενδιάμεσα.

Μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα μου Vans sneakers όπως και ρούχα που συμπληρώνουν κάθε outfit, στα καταστήματα Buzz ή και online.

 

Μέχρι την επόμενη φορά,

Marko Bursać

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα