Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Back to school
26.08.2022.

Back To School And Looking Cool

Οι καλοκαιρινές διακοπές σχεδόν τελείωσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η διασκέδαση – αντίθετα, μόλις τώρα ξεκινάει. Ο Σεπτέμβριος είναι κοντά και μετά από όλες τις καλοκαιρινές περιπέτειες, είναι ώρα για επιστροφή στα θρανία. Μάζεψε την παρέα σου και προετοιμάσου για νέες προκλήσεις. Κάντε αυτή την χρονιά την καλύτερη μέχρι τώρα!

Η πρώτη μέρα στο σχολείο είναι μια τέλεια ευκαιρία για καινούρια αρχή και πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Σίγουρα σου έλειψε η αγαπημένη σου παρέα και δεν μπορείς να περιμένεις να μοιραστείς μαζί τους όλες σου τις περιπέτειες, το οποίο σημαίνει ένα πράγμα – είναι ώρα για reunion στο προαύλιο. Σε περιμένει η παρέα σου να αράξετε στο διάλειμμα, να παίξεις μπάσκετ στο γεμάτο προαύλιο, να κάνεις τις ασκήσεις σου στο σπίτι και άλλα πολλά ακόμα που θα γεμίσουν τις ημέρες σου. Οπότε πάρε την ευφορία που φέρνει ο Σεπτέμβριος και απόλαυσε την κάθε στιγμή. Κάνε αυτό τον χρόνο πιο χαρούμενο από ποτέ – ξεπέρνα με την παρέα σου όλες τις προκλήσεις, πάρε ακόμα καλύτερους βαθμούς στο σχολείο και φτιάξε καινούριες αναμνήσεις. Γιατί η επιστροφή στα σχολεία είναι τέλεια. Και μην ξεχνάς ότι είμαστε στην ίδια ομάδα!

Όπως κάθε φορά πριν ανοίξουν τα σχολεία, προσπαθούμε να κάνουμε την παιδική συλλογή μας όσο πιο ενδιαφέρουσα γίνεται. Αν σου αρέσει το αυθεντικό urban sports στυλ, πιστεύουμε ότι θα σου αρέσουν και τα μοντέλα από τα δημοφιλή brands που έχουμε ετοιμάσει για εσένα. Τα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ από την Back to School συλλογή μας έχουν έντονους συνδυασμούς χρωμάτων και ιδιαίτερες λεπτομέρειες που τονίζουν τον επαναστατικό και θαρραλέο σου χαρακτήρα με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί – σπρώξε τα όρια και μην αφήσεις το στυλ σου να είναι βαρετό. Φτιάξε το Buzz outfit σου για την αρχή της καινούριας σχολικής χρονιάς και τόλμα να δείξεις το πόσο ξεχωριστός είσαι.

Βρες ότι χρειάζεσαι για το Φθινόπωρο και κυριάρχησε με την παρέα σου. Διάλεξε ένα καινούριο αγαπημένο τζάκετ, φόρμες προπόνησης ή και ένα σακίδιο που να χωράει ότι χρειάζεσαι για μια γεμάτη ημέρα. Nike, adidas, Reebok, Puma, Vans και πολλά άλλα brands σου δίνουν έμπνευση για καινούριες urban εμφανίσεις. Σε περιμένουν τα πιο διάσημα must-have sneakers, ρούχα με άνετη φόρμα και ευχάριστη υφή, όπως και αξεσουάρ που συμπληρώνουν κάθε συνδυασμό, στα καταστήματα της Buzz όπως και online. Τσέκαρε την προσφορά μας και διάλεξε τα αγαπημένα σου για την καινούρια σχολική χρονιά.

 

Σου ευχόμαστε καλή και επιτυχημένη αρχή!

 

Η ομάδα του Buzz

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα