Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Blog
31.01.2024.

adidas Superstar

Υπάρχει ένα πράγμα που δεν αντέχω με τα sneakers. Το τσαλάκωμα στο επάνω μέρος του sneaker κοντά στα δάχτυλα των ποδιών. Καταραμένες τσακίσεις. Δεν υπάρχει ακόμα ποιοτική λύση σε αυτό το πρόβλημα, αν και μπορείτε πάντα να τα σιδερώνετε λίγο με μια βρεγμένη πετσέτα και ένα ζεστό σίδερο. Ένα sneaker δεν ζαρώνει σε αυτή την κρίσιμη περιοχή - και αυτό είναι το adidas Superstar. Είναι γνωστά με πολλά ονόματα. Superstar. Shelltoes. Shelsice. Στο δικό μου Osijek, τα λέγαμε «brejke» γιατί τα εξισώναμε με το breakdance.

Όταν μιλάμε για το adidas Superstar, είναι σαν να αναφερόμαστε συχνά για το Run DMC, την επιτυχία του My adidas, την πρώτη συνεργασία της adidas με μουσικούς, αλλά αυτή τη φορά θα το παραλείψω.

Σχεδιάστηκαν τη χρονιά που ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι (1969), και κυκλοφόρησαν την επόμενη χρονιά (1970) - και έγιναν επιτυχία χάρη στο μπάσκετ. Το τρέξιμο και το τένις είναι τα αθλήματα που ανέδειξαν πολλά sneakers, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι το μπάσκετ μετέτρεψε τα sneakers σε φαινόμενο της pop κουλτούρας. Ο Kareem Abdul Jabbar ήταν ο μεγαλύτερος σταρ του NBA στη δεκαετία του εβδομήντα, οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Horst Dassler (γιος του ιδρυτή της adidas - Adi Dassler) τον επέλεξε ως το πρόσωπο του νέου, ελαφρύτερου και πιο ανθεκτικού μοντέλου.

Το Superstar έχει μια μεγάλη ζωή πίσω του που δεν ξεχνιέται ποτέ. Έζησε εκατό ζωές, έλαβε μεγάλη δημοτικότητα από το μπάσκετ την street και hip hop κουλτούρα που οι skaters οικειοποιήθηκαν επίσης, και αργότερα ο κόσμος της μόδας.

Δεν υπάρχει πιο οικονομικό sneaker στην αγορά. Θρυλικός σχεδιασμός με καουτσούκ που προστατεύει τα δάχτυλα των ποδιών, γνήσιο δέρμα για την τιμή και την άνεση σας που βελτιώνεται με τον καιρό. Η ενδιάμεση σόλα είναι αφρώδης και απίστευτα άνετη και το μοντέλο μπορεί να συνδυαστεί επιτυχώς με ότι ρούχο και αν επιλέξεις.

Τα Superstar είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στην κουλτούρα των sneaker.

 

Franjo

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα