Θα είναι ανοιχτό 03/05 & 7/05 09:00-17:00. Σας ευχομαστε καλό Πάσχα!

Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Blog
15.11.2023.

Το CONVERSE ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΒΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ

Γεια σας είμαι η Kejli, γνωριστήκαμε από το πρώτο μου blog για το Buzz Crew. Σήμερα ήρθα πιο εμπνευσμένη από ποτέ και γι' αυτό… θα σας παρουσιάσω το μοντέλο που ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά – Converse Canvas.

Πριν παρουσιάσουμε το νέο μοντέλο ας πάμε λίγο πίσω στις απαρχές της Converse. Η Converse είναι ένα αμερικανικό αθλητικό sneaker που κατασκευάζεται από το 1908, ήταν αρχικά γνωστά για τα αθλητικά παπούτσια turtleneck, αλλά αργότερα επέκτειναν τη γκάμα τους και άρχισαν να παράγουν και άλλους τύπους αθλητικών παπουτσιών, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων αθλημάτων όπως: μπάσκετ, πυγμαχία και skateboarding. Σήμερα, τα αθλητικά παπούτσια Converse αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως βασιλιάδες του στυλ. Αυτή τη σεζόν η Converse μας φέρνει ένα φρέσκο σχέδιο - το Converse Canvas.

Τα Converse Canvas είναι ένα lifestyle sneaker που συνδυάζει το ρετρό ύφος με κλασικές λεπτομέρειες. Ο συνδυασμός έντονων ασύμμετρων γραμμών και ο συνδυασμός δέρματος και υφάσματος κάνουν αυτό το sneaker ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Γνωρίζετε ήδη ότι το oversized στυλ δεν λείπει από την γκαρνταρόμπα μου, οπότε αυτή τη φορά αποφάσισα να συνδυάσω αυτό το μοντέλο sneaker με το κοστούμι Jordan Flight. Άνετο, ευρύχωρο και εύκολα συνδυασμένο είναι οι λόγοι που αυτό το κοστούμι με κέρδισε.

Τολμήστε να ξεπεράσετε τα όρια του στυλ και να τολμήσετε να φορέσετε τις κρύες μέρες του χειμώνα τα αθλητικά παπούτσια Converse Canvas. Μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Buzz και online.

 

Μέχρι την επόμενη φορά, Kejli

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα