Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Blog
15.03.2023.

NMD_3 TAKES OVER

Hey guys!

 

Αν και τα προηγούμενα stories μου ήταν αφιερωμένα στη Nike, νομίζω ότι τώρα αξίζει να αναφέρω ότι αυτή τη σεζόν η adidas κατακτά τους δρόμους με μια νέα συλλογή. Σήμερα, θα γράψω για το ζευγάρι που φόρεσα πιο πρόσφατα και με ξετρέλανε !

Για να σας δώσω μια εικόνα αυτού του sneaker, ας πάμε μερικά χρόνια πίσω. Στις 12 Δεκεμβρίου 2015, έγινε το λανσάρισμα του του adidas NMD - και το NMD κατέκτησε τους δρόμους των πόλεων σε όλο τον κόσμο. Μια μοντέρνα σιλουέτα φτιαγμένη με τις τελευταίες τεχνολογίες, αποδίδει φόρο τιμής στα εμβληματικά αθλητικά παπούτσια της adidas, όπως τα Micro Pacer, Rising Star, Boston Super. Σήμερα, η adidas αναπτύσσει την ίδια ιδέα, και παίζοντας με τη διαφάνεια, φέρνει το NMD_V3!

Όταν επιλέγω νέα sneakers, είναι σημαντικό για μένα να μπορώ να τα ταιριάξω με όλα μου τα outfits και στην συγκεκριμένη περίπτωση, πραγματικά όλα συνδυάζονται τέλεια με τα χρώματα του νέου NMD_V3. Πρέπει να επισημάνω ότι τα boost pads τα κάνουν απίστευτα άνετα. Είμαι σίγουρος ότι θα τα απολαύσετε τώρα που ξεκινούν οι πιο ζεστές μέρες και θα είστε έξω από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται είναι πολύ εύκαμπτο και προσαρμόζεται τέλεια στα πόδια σας.

Το Adidas NMD_V3 είναι ένα μοντέλο που σίγουρα θα προσθέσει μια προσωπική πινελιά στα ανοιξιάτικα ρούχα μου. Μη χάσετε το δικό σας ζευγάρι, τρέξτε τώρα στο πλησιέστερο κατάστημα Buzz - ή βρείτε τα online. 

 

Μέχρι το επόμενο blog story,

 

Vanja

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα