Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Blog
03.11.2022.

New Balance XC-72: Φουτουριστική-Ρετρό σιλουέτα για τους λάτρεις του αστικού στυλ

Από το δημιουργικό εργαστήριο της πιο διάσημης μάρκας παπουτσιών τρεξίματος της Βοστώνης έρχεται μια εντελώς διαφορετική και απροσδόκητη ρετρό-φουτουριστική σιλουέτα σε ανανεωμένους χρωματικούς συνδυασμούς που θα αγαπήσουν οι λάτρεις του αστικού στυλ αυτό το φθινόπωρο. Πρόκειται για αθλητικά παπούτσια New Balance XC-72 εμπνευσμένα από μια πλούσια κληρονομιά και σχεδιασμένα για όσους κοιτάζουν το μέλλον. Εάν φιλοδοξείτε να κυριαρχήσετε στο στυλ σας και να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τους άλλους, αυτά είναι τα αθλητικά παπούτσια που δεν πρέπει να χάσετε.

Το να αποδίδουμε φόρο τιμής στις επιτυχίες του παρελθόντος, ενώ αγωνιζόμαστε για την καινοτομία και μια φουτουριστική προσέγγιση ήταν πάντα μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για όσους δημιουργούν κουλτούρα αθλητικών παπουτσιών. Μερικοί από τους πιο διάσημους δημιουργούς sneaker προσπάθησαν να αναβιώσουν δημοφιλείς ρετρό σιλουέτες προσθέτοντας τεχνολογίες και εισάγοντας καινοτομίες στο σχεδιασμό. Αλλά μόνο οι καλύτεροι κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα εντελώς πρωτότυπο και αναγνωρίσιμο μοντέλο που θα γνωρίσει παγκόσμια δημοτικότητα, όπως συμβαίνει με τα New Balance XC -72 sneakers.

Μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα NB από τη δεκαετία του '70 αποτελούσαν έμπνευση για τη σχεδίαση αυτών των sneakers και μια παλιά διαφημιστική καμπάνια εκείνης της περιόδου που ονομαζόταν "Three of the Best" ενθάρρυνε τους δημιουργούς να εξάγουν διακριτικά στοιχεία από καθένα από αυτά τα τρία αγωνιστικά μοντέλα μοναδικά και συνδυασμένά ,σε μία πλέον αναγνωρίσιμη σόλα XC sneaker. Μια άλλη, κάπως απροσδόκητη πηγή έμπνευσης ήταν η αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία ήταν πολύ μπροστά από την εποχή της. Η παραγωγή σπορ αυτοκινήτων επεκτεινόταν και όλο και περισσότερο με μοντέλα με φουτουριστικό σχεδιασμό και όσο πιο καινοτόμες τεχνολογίες μπορούσαν να εμφανιστούν στην αγορά. Αυτό ακριβώς ενέπνευσε το γνωστό σλόγκαν – «Sports Car For Your Feet», το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε στο κοινό από το μοντέλο Casablanca x NB XC-72. Απροσδόκητα, τα αθλητικά παπούτσια γνώρισαν παγκόσμια δημοτικότητα και η μάρκα συνέχισε να εκπλήσσει τους θαυμαστές αυτής της ρετρό-φουτουριστικής σιλουέτας με φρέσκους και εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Μαζί με τα πλούσια χρώματα, αυτό που τραβάει περισσότερο την προσοχή είναι η έντονη εμφάνιση της σόλας, πλούσια σε υφές και σχεδιαστικές λεπτομέρειες. Ένας συνδυασμός διαφορετικών μοτίβων πρόσφυσης, αιχμηρές και στρογγυλεμένες άκρες, χρώματα που κάνουν αντίθεση - η σόλα αυτών των sneakers είναι τέλεια στην ασυμμετρία της. Το επάνω μέρος είναι ένας συνδυασμός στρώσεων βουρτσισμένου δέρματος και υφασμάτων, με κλασικό κορδόνι και εμφανές λογότυπο. Από την επιλογή των υλικών μέχρι τις λεπτομέρειες φινιρίσματος και τα χρώματα, αυτό το μοντέλο προσφέρει την έννοια της κορυφαίας δεξιοτεχνίας. Ταιριάζει τέλεια με κάθε ντύσιμο - από casual και σπορ μέχρι urban.

 

Τα παπούτσια XC-72 δημιούργησαν θαυμαστές της φουτουριστικής αισθητικής και λάτρεις των sneaker που προσπαθούν για μια αυθεντική έκφραση στυλ. Είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Buzz καθώς και στο διαδίκτυο.

 

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα