Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Blog
21.09.2022.

HEADS UP

Αν ψάχνεις για ένα ζευγάρι μαύρα sneakers που μπορείς να βάζεις για βόλτα στην πόλη ή και για προπόνηση, μην κοιτάς μακριά.

 

Επέστρεψα με μια καινούρια ιστορία και ένα καινούριο “go to” sneaker, και αυτή την φορά είναι καινούριο μοντέλο – το Nike Air Max Flyknit Racer.

Ήδη ξέρουμε ότι η Nike συνεχώς πιέζει τα όρια σε όλα τα επίπεδα, και μπορώ να πω ότι δεν μας απογοήτευσαν ούτε αυτή τη φορά! Το Nike Air Max Flyknit Racer είναι μια πολύ καλή επιλογή που κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά, χωρίς εκπτώσεις στην απόδοση και την αντοχή του.

 

Το στυλ της Nike είναι γνωστό και δημοφιλές σε όλο τον κόσμο και τα Nike Air Max Flyknit Racer είναι καλό παράδειγμα για αυτό. Με unisex φόρμα, τα παπούτσια έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων , δίνοντας μια επιλογή για τον κάθε άνθρωπο και περίσταση. Αυτό που με τράβηξε περισσότερο σε αυτό το μοντέλο είναι η εμφάνιση, που είναι κομψή αλλά και ιδιαίτερη, και τους δίνει την δυνατότητα να συνδυαστούν σε διάφορα outfits με πολλούς τρόπους. Αλλά αυτό που με κλείδωσε σε αυτά είναι η άνεση που προσφέρουν. Είναι τόσο ελαφριά που δεν νιώθω καν ότι τα φοράω.

 Το baggy στυλ είναι κάτι χαρακτηριστικό σε εμένα και τα ρούχα μου. Συχνά θα με δεις να συνδυάζω baggy παντελόνια με ένα φούτερ ή ένα κλασικό λευκό t-shirt και ένα ζευγάρι καλά sneakers.

Κλείνοντας, το μόνο που μπορώ να πω είναι – τι περιμένεις? Παρήγγειλε τα τώρα online η τρέξε στο κοντινότερό σου κατάστημα Buzz Sneaker Station και δες γιατί αυτό το μοντέλο φτιάχτηκε για εσένα.

 

@catwomenn

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα