Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Blog
14.09.2022.

OZ WE GOOOOOOO

Γεια χαρα,

 

Εγώ είμαι πάλι, αυτή την φορά ως μέλος της ομάδας του Buzz.

Αν και είμαι μεγάλος φαν της Nike, αυτή την φορά το καινούριο μοντέλο adidas Ozweego “Celox με εντυπωσίασε ευχάριστα με το design και την άνεσή του.

Τα adidas Ozweego “Celox είναι Lifestyle sneakers σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλα τα ζητούμενα ενός fashion παπουτσιού.

Το Adiprene+ στο εμπρός μέρος κάνει κάθε βήμα ελαφρύ και άνετο, ενώ η σαν κάλτσα κατασκευή του πάνω μέρους κρατάει σταθερό το πόδι στην θέση του.

Το πάνω μέρος του παπουτσιού είναι κατασκευασμένο από ύφασμα και πλέγμα που αγκαλιάζουν απαλά το πέλμα συνδυάζοντας την άνεση και την αντοχή που θέλεις. Είναι μερικώς κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό. Η ελαφριά άνετη και μαλακή ενδόσολα από EVA με μαξιλαράκια από Adiprene και Adiprene+ παρέχει τέλεια απόσβεση και δίνει επιπλέον άνεση.

Τα παπούτσια έχουν κοντό προφίλ και κλασικά κορδόνια. Ειλικρινά εμένα μου μοιάζουν σαν τα Yeezy Foam Runner (Μην πείτε στον Kanye ότι το είπα αυτό!)

Σίγουρα τα adidas Ozweego “Celox θα είναι μέσα στα sneakers που θα φοράω αυτήν την περίοδο, και μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Buzz αλλά και online.

Plugoja

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα