Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Blog
07.09.2022.

Air Max 270 – Όταν ο συνδυασμός χρωμάτων λέει μια προσωπική ιστορία

Το Air Max 270 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018 για την Ημέρα Air Max και το αγάπησα αμέσως. Αυτό που με συνεπήρε ήταν η απλότητα της σιλουέτας – η «κάλτσα» από neoprene που αγκαλιάζει το πόδι, η σόλα και η τεράστια αερόσολα στην φτέρνα. Το παρελθόν και το παρόν ενώνονται σε μια ιστορία ορατής τεχνολογίας που ξεκίνησέ με τα  Air Max και το «παράθυρο» στο εσωτερικό του παπουτσιού.

Η Nike πάντα έπαιζε σημαντικό ρόλο στον δρόμο, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία τον κορυφαίων μοντέλων ήταν αθλητικά. Και για αυτό έγιναν δημοφιλή και στον δρόμο – όλοι ήθελαν ένα κορυφαίο μοντέλο σχεδιασμένο για τους μεγαλύτερους αθλητές. Το Air Max 270 είναι το πρώτο lifestyle μοντέλο των Air Max. Μπορείς να τρέξεις με αυτά, τα έχω δει ακόμα και στο γυμναστήριο, αλλά ο προορισμός τους είναι η καθημερινή ζωή. Και τι ζωή.

Πολύ ελαφριά και άνετα, ακριβώς ότι χρειάζομαι για τα 10+ χιλιάδες βήματα που κάνω. Χρειάστηκαν μια δύο βόλτες για να συνηθίσω την απόσβεση της ψηλής αερόσολας, αλλά αυτή η απόσβεση είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Χτυπάω την φτέρνα μου όταν περπατάω (ρωτήστε τον γείτονά μου που μένει από κάτω) οπότε με κάνει χαρούμενο να νιώθω το Air Max 270 να συμπιέζεται και να επανέρχεται όταν περπατάω. Με συγχωρείτε, είμαι φανατικός των sneakers, αυτά τα μικρά πράγματα με κάνουν χαρούμενο.

Η διαδικασία να μπει το πόδι μου στα 270 είναι αργή, αλλά αφού μπει, θεϊκή μουσική παίζει από κάπου και ένα φως εμφανίζεται.

Είδα παρουσιάσεις online όπου τα τρίβουν με συρμάτινη βούρτσα – και δεν τα επηρεάζει, όπως μπορεί να βεβαιώσει και το λαδί πράσινο ζευγάρι μου που έχω από την Ημέρα Air Max 2018. Με αυτό το ζευγάρι έμαθα ότι χρειάζομαι ένα νούμερο μεγαλύτερο για το πλατύ μου πέλμα, αλλά το μέγεθός τους είναι κανονικό – αν δεν έχετε φαρδύ πέλμα επιλέξτε το κανονικό σας νούμερο.

Το Air Max 270 βγαίνει σε χιλιάδες συνδυασμούς χρωμάτων, και κάποιοι από αυτούς μου τράβηξαν την προσοχή για έναν άλλο λόγο – με τις παλέτες του γκρι, μαύρου και μπλε μου θυμίζουν τα Nike Air Foamposite One που φόραγε ο τότε παίχτης των Orlando Penny Hardaway. Είναι άλλη μια ιστορία για τους κανόνες του ΝΒΑ που εμπόδιζαν τον Penny να παίξει με παπούτσια που είχαν «πάρα πολύ χρώμα», δεν ταίριαζαν με την φανέλα και δεν είχαν αρκετό μαύρο. Πήρε έναν μαρκαδόρο και έβαψε το πλαστικό πάνω μέρος του Foamposite μαύρο, παρακάμπτοντας τους κανόνες. Ο Penny έχει ειδική θέση στην καρδιά μου, και αυτό το χρώμα των 270 μου το θυμίζει. Αυτό είναι το κύριο για εμένα – τα sneakers να λένε μια ιστορία για σημαντικά πράγματα και που σημαίνουν κάτι για εμένα προσωπικά. Δεν πειράζει αν δεν με καταλαβαίνουν όλοι, είναι όμως σημαντικό να με καταλαβαίνω εγώ.

FRANJO

 

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα