Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Blog
24.08.2022.

"Be bold with adidas Forum"

Γεια!

Μάλλον ήδη με ξέρετε, γιατί έχω δουλέψει με την ομάδα του Buzz αρκετές φορές. Αν όχι, είμαι η Agata Kocijančič, μεγάλη φαν της μόδας και της άνεσης. Αφού έχουν μείνει λίγες μόνο ημέρες καλοκαιριού για να εκμεταλλευτώ κάνοντας βόλτες στην πόλη, η αγαπημένη μου επιλογή είναι τα αθλητικά adidas street style κομμάτια. Αγαπάω το απλό, άνετο και αθλητικό στυλ, και πιστεύω ότι δεν είμαι η μόνη, οπότε θα σας παρουσιάσω τα αγαπημένα μου, με τα οποία μπορείτε να κάνετε τρελούς συνδυασμούς.

Τα αγαπημένα μου παπούτσια είναι άνετα και trendy sneakers με τα οποία συμπληρώνω με στυλ το καθημερινό μου look. Τα adidas Forum Bold δημιουργήθηκαν το 1984 και γρήγορα κατέκτησαν τον κόσμο. Το DNA του basketball είναι πίσω στους δρόμους πιο έντονο από ποτέ. Όλα τα κλασικά στοιχεία είναι εδώ: το X-design και το luxe δερμάτινο επάνω μέρος. Το καινούριο μοντέλο το έχουν πάει σε καινούριο επίπεδο με την σόλα πλατφόρμα που συμπληρώνει το look μου. Είναι τέλεια για εμάς που αγαπάμε τα σπορ αλλά και την μόδα ταυτόχρονα. Επιτρέψτε μου να σας πω γιατί μου αρέσουν τόσο πολύ και πως μου αρέσει να τα συνδυάζω.

Φοράω sneakers κάθε μέρα γιατί θέλω να αθλούμαι, και είναι σημαντικό για εμένα να μην με εμποδίζουν στις καθημερινές μου δραστηριότητες. Για τις πολύ ζεστές ημέρες το adidas Tee Dress είναι must-have. Σε συνδυασμό με τα adidas Forum Bold κάνουν το τέλειο καλοκαιρινό outfit.

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στα adidas Forum Bold είναι ότι μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε ρούχο. Ακόμα και να επιλέξετε να φορέσετε κάτι κοντό όπως τα adidas Short Tights ή μακρύ όπως τα adidas 3-Stripes Leggings, συνδυάζοντας με το κλασικό κοντομάνικο adidas Adicolor Classics Trefoil, αυτά τα sneakers πηγαίνουν τέλεια. Μπορείτε τέλος να προσθέσετε το Τζάκετ adidas Originals Primeblue, που ολοκληρώνει το outfit όμορφα με τις 3 ρίγες στο πλάι.

Μπορείτε να βρείτε τα adidas Forum Bold και όλα τα είδη στο Buzz online ή και στα καταστήματα.

Να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε πολύ!

Agata

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα