Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Blog
01.06.2022.

Περπατήστε στον αέρα με τα Nike Air Max 2021

Θα ξεκινήσω αυτό το blog με το πρώτο πράγμα που είπα όταν τα είδα: "Τι είναι αυτά, διαστημόπλοια;"

 

Το Nike Air Max 2021 έχει μια εντελώς φουτουριστική εμφάνιση. Κοιτάζοντας την εντελώς νέα σιλουέτα, τραβούν αμέσως τα βλέμματα τα κορδόνια, η γλώσσα και η σόλα. Στην κορυφή υπάρχουν διαφορετικά υλικά. Η βάση είναι από γκρι νάιλον. Γύρω από τα κορδόνια και στο τακούνι υπάρχει δερμάτινη επένδυση. Υπάρχουν λαστιχένιες κουκκίδες στη μύτη και διχτυωτό πλαίσιο στο εσωτερικό. Όλα αυτά συνδέονται με ορατές πορτοκαλοκίτρινες ραφές.

Η σόλα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό στοιχείο. Αποτελείται από δύο μέρη. Το πίσω μέρος διαθέτει μια εμφανή κίτρινη μονάδα Air με μαύρο λαστιχένιο κλουβί γύρω της. Το τμήμα κάτω από το μπροστινό μέρος του ποδιού είναι κατασκευασμένο από λευκό αφρό. Πάνω από την ενδιάμεση σόλα υπάρχει μια πορτοκαλί πλαστική ζώνη.

Η μίξη μαύρου, κίτρινου και πορτοκαλί με παραπέμπει σε φωτιά, κάτι που επιβεβαιώνεται αν κοιτάξετε τις άκρες των κορδονιών. Λατρεύω τη φωτιά, οπότε, για εμένα, είναι ένα συν.

Ένα άλλο συν είναι ότι αυτό το Air Max ανήκει στο project Move To Zero, που βασίζεται στη βιωσιμότητα. Η βιομηχανία της μόδας είναι μια από τις πιο ρυπογόνες στον κόσμο. Η Nike θέλει να βοηθήσει να μειωθεί αυτό και έτσι τουλάχιστον το 20% του υλικού στο μοντέλο είναι ανακυκλωμένο. Τα υπάρχοντα πλαστικά, νήματα και υφάσματα επαναχρησιμοποιούνται για να μειώσουμε τις εκπομπές CO2. Με το project Move To Zero, προσπαθούν να σώσουν τη Γη έγκαιρα.

 

Όσον αφορά την άνεση, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω πολλά υπερθετικά επίθετα για να περιγράψω αυτό το sneaker. Η αερόσολα, ο αφρός και η λαστιχένια εξώσολα παρέχουν μια εξαιρετικά μαλακή αίσθηση. Αυτή είναι η σωστή επιλογή για όλους εκείνους για τους οποίους η άνεση προέχει, είτε για χρήση «μόνο» στα ψώνια είτε και για τρέξιμο.

Η Nike επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι μπορούμε να βιώσουμε την κληρονομιά και ότι τα σύνορα μπορούν να πιέζονται κάθε φορά. Τα Nike Air Max 2021 είναι τα sneakers που πρέπει να έχω στη συλλογή μου και θα θέλω να φοράω κάθε σεζόν.

Μπορείτε να βρείτε το Nike Air Max 2021 σε διάφορα χρώματα που θα προκαλέσουν το θάρρος σας στο δρόμο, στα καταστήματα Buzz και online στο buzzsneakers.gr .

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα