Και κέρδισε-10% με την πρώτη σου Buzz αγορά!

Κάλεσε μας στο : +302104409222

για αγορές άνω των 49€

3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna

Blog
23.02.2022.

The icon goes low - RUN STAR MOTION

Άφησε στο παρελθόν ότι ήξερες σχετικά με τις φόρμες και κάνε ένα γενναίο και με full ένταση βήμα προς το μέλλον, με τα νέα Converse Run Star Motion sneakers. Σου παρουσιάζουμε ένα νέο μοντέλο πρωτοποριακό, αυθεντικό με urban σχεδιασμό που θα σημαδεύσει τη σεζόν που έρχεται. Διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά ύψη , πιο ψηλά και πιο χαμηλά, τα γυναικεία αυτά sneakers χαρακτηρίζονται από την ultra μοντέρνα πλατφόρμα τους αλλά και το κλασικό πάνινο ύφασμα στο επάνω μέρος, σε κλασσική γραμμή.   

Επιτέλους, ένα πραγματικό must-have για τους λάτρεις των chunky sneakers που θέλουν να υπογραμμίσουν το street style τους με έναν διαφορετικό τρόπο. Οι καμπύλες που σχηματίζονται στην πλατφόρμα, μας θυμίζουν αυτές που βλέπαμε αρχές των 2000s σε αθλητικά events και με αυτό τον τρόπο καταφέρνει να συνδυαστούν άψογα τα sports με το high fashion. Πέρα όμως από αυτόν τον συνδυασμό, το επάνω μέρος του παπουτσιού, σε μαύρο και λευκό χρώμα, είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από οργανικό βαμβάκι, το οποίο με τις λεπτομέρειες του στις ραφές, τα κορδόνια και το vintage logo της converse στην γλώσσα του παπουτσιού, μας θυμίζει τα θρυλικά Chuck 70.

Όταν μιλάμε για εμφάνιση, δε μπορούμε να μη σχολιάσουμε το Oversized λαστιχένιο τακούνι και που προσφέρει σταθερό κράτημα σε κάθε σου βήμα. Δε πρέπει όμως να ξεχνάμε και την άνεση, καθώς η μέση της σόλας και το εσωτερικό του παπουτσιού είναι γεμισμένα με αφρό CX, ένα υλικό που προσφέρει άνεση όλη την ημέρα για τα πόδια σου. Αυτά είναι, είμαστε σίγουροι , εκπληκτικά νέα για όλους τους sneakers enthusiasts που περπατάνε στους δρόμους της πόλης ασταμάτητα.

Σχεδιασμένα για την κίνηση, τα Run Star Motion αντιπροσωπεύουν ένα νέο κεφάλαιο της αυτό-έκφρασης. Ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά στην εταιρεία με αυτά τα sophisticated Converse sneakers που θα προσφέρουν μια ανώτερη αίσθηση άνεσης, με ένα μοναδικό & φουτουριστικό design.

Βρείτε τα Run Star Motion στα καταστήματα Buzz & online

Σας βοήθησε αυτό το άρθρο

Παρόμοια άρθρα